Kuća u prirodi Zlatna Greda Objavljeno 29/06/2022

Kuća u prirodi Zlatna Greda

UŽIVAJTE U HEDONISTIČKO-ADRENALINSKIM AKTIVNOSTIMA U SRCU KOPAČKOG RITA

Samo 30 minuta vožnje od središta Osijeka, a opet miljama daleko od užurbanog gradskog života, smjestila se Kuća u prirodi Zlatna Greda –  pomno osmišljen koncept koji pruža praktična iskustva suživota čovjeka i prirode, sudjeluje u provedbi ekoturističkih i edukativnih programa, ali i adrenalinske zabave.

Nekadašnja upravna zgrada baranjske pustare – Zlatna Greda, smještena u neposrednoj blizini Parka prirode Kopački rit, pretvorena je u edukacijski centar i izletničku destinaciju s popratnim sadržajima koji će boravak posjetitelja pretvara u čisti užitak i nezaboravno iskustvo. Kuća u prirodi Zlatna Greda jedno je od omiljenih izletišta Slavonaca i Baranjaca, te pravi raj za avanturiste i zaljubljenike u prirodu. Mjesto je to gdje se spajaju prelijepa priroda, gastronomija i avanturistički duh – destinacija iz koje se nećete htjeti vratiti u stvarnost! U okviru eko centra nalazi se hostel, restoran te jedini adrenalinski park istočno od Zagreba. U ponudi su različite aktivnosti poput bicikliranja, jahanja i druženja s konjima, promatranja ptica i životinja, škole u prirodi posvećenoj temama ekologije i održivog razvoja, vožnje kanuom, veslanja, adrenalinskog parka, team buildinga, konferencija i seminara, organizacije proslava.

Priuštite si hedonistički doživljaj bez stresa, opustite se na nepreglednim zelenim prostranstvima, u okruženju divljine Kopačkog rita doživite brojne adrenalinske aktivnosti i iznenadite nepce okusima i mirisima baranjskih specijaliteta.


BaranjaSlavonijaZlatna Greda