Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Datum
14
pro
-
15
pro
Sajam Objavljeno 24/10/2023

Green Matrix Summit

U Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije, od 14. do 15. prosinca 2023. godine, održat će se GREEN MATRIX SUMMIT koji će se organizirati u suradnji s Osječko-baranjskom županijom te pod pokroviteljstvom Europskom komisijom.

Cilj Summita je prezentacija zelenog i digitalnog razvoja, poticanje mladih na razmišljanje o razvoju inovacija, novih tehnologija i ideja koje se mogu povezati s postojećim gospodarstvom Osječko-baranjske županije, ali i šire regije.

Također, GREEN MATRIX SUMMIT omogućiti će tvrtkama prezentaciju budućih radnih mjesta i zanimanja koja će se nuditi u tranziciji ka digitalnom i zelenom, dok će mladima omogućiti uvid u budućnost i smjer u kojem će se kretati tržište rada.

Summit je namijenjen svima, prvenstveno poduzetnicima, studentima, inovatorima, liderima i kreatorima politika. Sudionici će imati priliku predstaviti, raspravljati, umrežiti se i povezati se radi razmjene iskustava i implementacije novih ideja u buduća praktična rješenja na nekoliko tematskih pozornica.

Besplatnu ulaznicu možete preuzeti na:

https://www.entrio.hr/en/event/green-matrix-summit-15095


Skip to content