OBŽ COVID-19 informacije
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Datum
01
pro
-
02
pro
IzložbaSajam Objavljeno 27/06/2023

5. Tehnicoolum – sajam tehničke kulture u Osijeku

Sajam tehničke kulture organiziran je s ciljem kako bi se potaknuo interes kod djece i mladih za bavljenje tehničkom kulturom i znanošću STEM područja. Sajam je namijenjen djeci i mladima, od početnika koji se tek odvažuju za bavljenje tehnikom i ovladavanjem vještinama početne tehničko-tehnološke pismenosti, preko polaznika koji žele proširiti svoje znanje i ovladati vještinama naprednog korištenja, pa do stručnih osoba i pedagoga kojima su STEM znanosti i tehnička kultura profesionalni izbor.

TEHNICOOLUM je mjesto održavanja sajamskih izložbi, kreativnih i edukativnih radionica (30-tak radionica na temu: robotika, modelarstvo, maketarstvo, informatika, elektronički i digitalni sklopovi, promet, fotografija, izrada predmeta od metala, plastike, papira, slame, 3D printanje, dronovi…itd), izložbi dostignuća iz djelokruga rada udruga proisteklih iz tehničke kulture, zajednica i centara tehničke kulture.

Tehnicoolom posjetite na sajamskom prostoru “Gospodarski centar Osječko-baranjske županije”, Gospodarska zona 10, Osijek.

Organizator: Osječki sajam d.o.o.

Informacije za izlagače: www.gospodarskicentarobz.hr/sajam/5-tehnicoolum/

Web: www.gospodarskicentarosijek.eu

E-mail: osjecki.sajam@os-sajam.hr


Skip to content