Ponuda aktivnosti i programa za digitalne nomade Objavljeno 05/07/2022

Ponuda aktivnosti i programa za digitalne nomade

Slavonija i Baranja – uživancija na dohvat ruke

Razmišljaš o pustolovini na dohvat ruke, o neočekivanom putovanju koje počinje iza ugla, o iskustvu za kakvim mnogi tragaju tisućama kilometara? Dopusti da te upoznamo s rješenjem svih putoholičarskih nedoumica! Kameru nećete gasiti. Ovdje se nalaze neke od posljednjih netaknutih močvara Europe, nepregledna žitna polja, bogati vinogradi te stoljetne hrastove šume.

Slavonci i Baranjci goste daruju najvrjednijim darovima – iskrenim osmijehom i rukama široko otvorenim u znak tople dobrodošlice. Dobrota i velikodušnost utkani su u svaki susret, a doživljaji započinju punom trpezom, preporukama za slobodno vrijeme i općenito savjetima o tome kako putovati regijom poput pravog hedonista. Domaćini ovdje postaju i ostaju prijatelji.

Posjeti Osijek – hedonističku metropolu istoka Hrvatske! Prostran između žitnih polja i rijeke Drave, bogat društvenim i kulturnim sadržajima, prozračan i okružen prirodnim ljepotama – grad po mjeri čovjeka. Idealan je centar za digitalnog nomada koji nude co-working prostore, šarolik smještaj i odlične komunikacijske mreže. Na udaljenosti od oko dva sata nalaze se i tri velike međunarodne zračne luke – u Zagrebu, Beogradu i Budimpešti.

Turistička zajednica Osječko-baranjske županije je na Vašem raspolaganju za sve dodatne informacije o co-working prostorima te sve ostale informacije na temu boravka u destinaciji putem emaila: info@tzosbarzup.hr.

Naši lokalni poslovni partneri će Vam također rado pružiti različite turističke usluge:

GOLDEN SLAVONIA TRAVEL
Stjepana Radića 44
31000 Osijek
goldenslavonia@gmail.com
+385 98 474 373
~Where the Danube kisses the sky~

MAKSI TOURS
Franjevačka 12, Osijek
info@maksimilian.hr
Tel: + 385 91 252 3834
www.whattovisit.in
www.maksimilian.hr

Zašto Slavonija i Baranja?

Jedna digitalna nomadkinja koja je odabrala Osijek kaže da bi “voljela ostati u Osijeku jer je miran gradić u kojem sam pronašla mir i sigurnost.….”grad ima infrastrukturu pogodnu za bicikliste, lako je kretati se po gradu i ima odličan javni prijevoz. Nema velikih gužvi, ali je grad živ, s obiljem kulture i ljepote, prirodom, zdravom hranom, teretanama, niskom cijenom življenja i dobrom “vibrom”. WiFi je ovdje, kaže, vjerojatno najbolji koji je koristila, uključujući SAD i Nizozemsku.”

U tekstu niže možete pronaći više o lokalnom iskustvu koje možete doživljeti u ovom dijelu Hrvatske koje nude Golden Slavonia Travel i Maksi Tours.