Oglas za posao – Traže se ruristi

SLAVONIJA I BARANJA TRAŽE VEĆI BROJ RURISTA

Zeleno-plava i plodna, bliska a egzotična, radišna ali vesela, destinacija Slavonija i Baranja  traži veći broj stručnih suradnika-rurista. Riječ je o putnicima (nekoć zvanim turistima), zainteresiranima za pomicanje granica, upoznavanje tradicijskog života na selu, uživanje u domaćim eko-proizvodima, aktivnostima u prirodi te okušavanje u seoskim vještinama – vožnji fijakera ili traktora, jahanju i timarenju konja, odlasku u polje, ašikovanju s divojkama i bekrijama (što već tko preferira).

Prethodno iskustvo nije važno – Slavonija i Baranja svima pružaju priliku da se iskažu i ispeku ruristički zanat pod širokim panonskim nebom. Suradnja se sklapa na određeno vrijeme (od dan-dva do tjedan i više dana), uz po želji neodređeni broj ponavljanja rurističkih posjeta. Plaća je gostoljubiva, obilna, ekološka i opuštajuća, ukratko, u svakom pogledu motivirajuća.

Topli obrok ne da je zagarantiran, nego bi se veseli ruristički mentori diljem Osječko-baranjske županije jako rastužili ako biste ga kojim slučajem odbili. Od imanja za odmor na Krndiji i oko Đakova, preko erdutskih seljačkih domaćinstava, do neponovljivog baranjskog ruralnog ambijenta, ruristička prava i obveze jasno su definirani – uživati, opustiti se, nahraniti tijelo i napojiti dušu. Doći po još.

Prijave zainteresiranih rurista zaprimaju se kontinuirano, putem sustava Visitslavoniabaranja.com, te uz naznaku HeadOnEast! Pogodovanja i namještanja nema – svi ste dobrodošli!

Naslovnica Vidi i doživi

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Previous reading
Recept dana – vikend na Slavonsko-Baranjski
Next reading
Hedonizam s pedigreom u zemlji ića i pića